Udtalelser

 

"Jeg har gennem nogle år,  haft on/ of kontakt til Anna-Mette grundet stress. Jeg har under mit forløb, som var intensi...v i starten, haft stor udbytte af hendes anvisninger, og hendes ro og tro på, at det nok skulle gå.
Hun har givet mig værkstøjer, og selvindsigt, så jeg i dag kan håndtere stressen, når den engang imellem, til stadighed, dukker op.
Jeg var sygemeldt i et år, blev fyret, var igennem et 2 år revalideringsforløb, og er nu igen i ordinært arbejde. Dette havde ikke været muligt, hvis ikke jeg havde fået kompetent og professionelt hjælp af Anna-Mette.
Hendes sympatiske og  empatiske tilgang, har været en uvurderlig hjælp for mig, og jeg ved at hun hvis det brænder på, altid vil være der for mig.
Det er med den største fornøjelse at jeg anbefaler hende."

Dorthe, 49 år.

 

Jeg føler mig meget mere glad og stabil. Min hverdag er begyndt at fungere igen. Jeg smiler, når jeg kommer på arbejde, og jeg er igen glad for at se mine kollegaer og andre mennesker. Jeg har meget mere overskud til at tale med andre nu. Min selvtillid er blevet utrolig styrket i og med, at jeg igen er blevet stabil på arbejde. Mine kollegaer kan også se og mærke på mig, at jeg er på toppen. Og så har jeg fået samlet familien igen, så vi kan have nogle gode oplevelser sammen, og hvor jeg kan deltage 100 procent."

 

Tonni, 23 år.

 

 

"Da jeg henvendte mig til Anna-Mette havde min hverdag igennem en længere periode været præget af en næsten invaliderende træthed, tristhed og håbløshed forårsaget af stress, depression og mindre angst oplevelser. Jeg orkede ikke, at tage mig af hverken familie, parforhold eller job. Også mit sociale liv var gået i stå.


Gennem samtalerne hos Anna-Mette fik jeg en forståelse for og en erkendelse af, hvorfor mine problemer var opstået. Da dette var klarlagt, fik jeg nogle redskaber til, hvordan jeg kunne arbejde med problemerne i det daglige. Allerede efter en måned havde jeg fået min optimisme tilbage, dels fordi jeg kunne mærke, at mit ”hjemmearbejde” virkede og dels fordi jeg kunne evaluere under samtalerne med Anna-Mette. Dette har igen bragt mig videre, så jeg nu er bevidst om, hvordan jeg tackler de situationer, der tidligere bragte mig i en både depressiv og stresset tilstand."

 

Lena, 47 år.