Offentlige virksomheder

Ledercoaching

Anna-Mette er veluddannet, kompetent og empatisk. Jeg har i mit lederjob haft stort udbytte af at blive "opdateret og justeret" på mit virke via ledercoaching. Jeg kan på det varmeste anbefale andre at konsultere Anna-Mette.

 

Ledercoaching

Lidt ligesom at få pudset brillerne, man får øje på nye perspektiver og muligheder. Via coaching kommer man videre med at bruge og omsætte de nye perspektiver og muligheder i ens hverdag. Burde være et must for alle ledere, såvel organisationen som mit personale har fået en bedre leder og jeg er blevet gladere, kan varmt anbefale Anna-Mette.

 

Foredrag

"Vi bestilte Anna-Mette til at fortælle os om stresshåndtering. Vi blev velinformeret om, hvordan vi kan gribe stress an. Vi fik meget brugbare redskaber til, hvordan vi skal håndtere og forebygge stress i fremtiden, så vi kan sikre vores virksomhed. Både lederne og medarbejderne var glade for Anna-Mettes bidrag."

 

Ole, centerleder.

 

Organisationsudvikling

Vi gennemførte for nogle år siden en ny organisationsstruktur, som vi havde forsøgt at få implementeret på forskellige måder. Men vores APV var stadigvæk rød og repræsentanterne fra AMR og TR berettede om utilfredse medarbejdere. Derfor kaldte vi Anna-Mette ind til et styregruppemøde, hvor vi fremlagde vores perspektiver på de udfordringer, vi stod i. Hun fangede den hurtigt, og vi fik sat en spørgerunde i gang med hende i spidsen. Ud fra tilbagemeldingerne fik vi lagt en proces, som hjalp medarbejderne og mig som leder. Imellem de 3 store procesdage, fik jeg ledercoaching ved siden af styregruppemøderne. Anna-Mettes ro og kompetencer til at arbejde på alle niveauer, gør hende til en organisationspsykolog, som jeg vil varmt anbefale til alle.

 

Karin, leder.

Supervision

Anna- Mette er faglig stærk, rammesættende og tydelig, hvilket giver supervisionen dybde og kvalitet. Med stor erfaring i formidling, coaching,  arbejds- og organisationspsykologi samt klinisk, har Anna-Mette givet mig konkrete redskaber, der virker i praksis. Hun formår at skabe et trygt, spændende og humoristisk læringsmiljø, som bidrager positivt til udvikling af personlig terapeutisk stil og troen på egne kompetencer.

Psykolog.

 

Undervisning

"Vi har haft besøg af Anna-Mette to gange. Første gang var temaet stress og hvordan vi kunne rådgive unge til at håndtere stress. Anden gang havde vi bestilt hende til at fremlægge noget viden om udviklingspsykologien. Anna-Mette var begge gange grundigt forberedt og faglig kompetent. Hun vekslede mellem at fremlægge sin viden og erfaring, samt gå i dialog med personalet, hvilket gjorde de faglige temaer og samværet vedkommende og interessante.

 

Vi er meget glade for hendes bidrag. Vi fik både udvidet vores faglige viden og følte, at det var rart at være sammen med hende".

 

Henrik, projektleder
Århus kommune.