Profilen bag Inspires

Anna-Mette Thomsen har fra barnsben altid drømt om at blive psykolog, fordi hun gerne ville hjælpe andre.  I de unge år gjorde hun rent på Slagteriet i Esbjerg, det gjorde et stort indtryk på Anna-Mette, her blev hun optaget af at kombinere effektiv drift med trivsel og godt arbejdsmiljø. I dag er hun motiveret af at omsætte mottoet >Alle mennesker er værdifulde< fra teori til praksis.

 

Anna-Mette Thomsen er grundlægger og ejer af virksomheden INSPIRES, der blev etableret i 2006. Hun er uddannet erhvervspsykolog (cand. psyk.) fra Århus Universitet med speciale i coaching indenfor det arbejds- og organisationspsykologiske felt. Hun er godkendt som autoriseret psykolog af Psykolognævnet og international autoriseret coach. Hun er specialist indenfor arbejds- og organisationspsykologi, hvilket er det højeste niveau af efteruddannelse. Hendes kernekompetence er strategisk planlægning og processkabende teknikker, der skaber resultater.

 

Målrettet, inspirerende og innovativ - nøgleord for Anna-Mette Thomsen i rollen som underviser og foredragsholder. Hendes specialiserede tilgang til psykologi, forskning og coaching betyder, at hun kan tilbyde en varieret pallette af diverse forløb både i individuel terapi eller kurser for ledere, medarbejdere og organisationer.

 

Et fagligt stærkt netværk binder trådene sammen så INSPIRES også er i stand til at tilbyde rådgivning ved større opgaver. Målet er at skabe glade mennesker og sunde virksomheder.

 

Anna-Mette Thomsen er medlem af Dansk Psykolog Forening, Organisationspsykologisk Selskab og Selskab for Evidensbaseret coaching. Hun er desuden uddannet proceskonsulent indenfor det narrative og systemiske felt, projektleder, kognitiv terapeut, og specialist i coaching og organisationsudvikling.

 

I 2016 tiltrådte en bestyrelse med fokus på at udvikle Inspires som forretning. Kræn Platz Thomsen er den fungerende bestyrelsesformand, han kan kontaktes på kp@inspires.dk